Gazonvoeding

voor een sterk en groen gazon

Gazonvoeding van Floravit is een speciaal uitgebalanceerde gazonvoeding die het gazon in topconditie houdt. De voeding werkt alleen in de bodem zodat deze een goede weerstand krijgt tegen ziektes en schimmels. Ook wordt een diepe beworteling gerealiseerd. Dat zorgt voor een mooi, groen gazon.

Hoe gebruik je gazonvoeding?

Floravit gazonvoeding strooi je drie keer per jaar; in maart, juni en september. De voeding werkt langzaam, maar krachtig. Door de specifieke samenstelling is het niet meer nodig iets anders aan het gazon toe te voegen, zoals voorjaarsvoedingen of zomervoedingen. Strooi de gazonvoeding bij voorkeur voor een regenbui. De voeding trekt dan snel de bodem in en kan direct aan het werk.

Waarom gazonvoeding van Floravit?

U heeft met gazonvoeding van Floravit een professioneel product in handen met tal van voordelen. Ingredienten die mos tegengaan. Een middel om een dichte zode te krijgen die het onkruid weert. En een middel om de groene kleur in de grasplant te bevorderen. Een praktisch voordeel van Floravit is dat u met een lichtgewicht emmer een groot strooibereik heeft. De gazonvoeding van Floravit is organisch en dus ook zeer goed voor het milieu.

TOP