Luis en schimmel

weerstand voor uw plant

Floravit Luis en Schimmel is een product dat gemaakt is om luizen en schimmels op de bladeren tegen te gaan. Dit doen we op een unieke manier, namelijk met een sterke bladvoeding! De spray geeft het blad een boost zodat er direct weerstand ontstaat. Het blad wordt gladder, zodat de luis of schimmel zijn grip kwijt raakt en dus verdwijnt.

Hoe gebruik je het?

Floravit Luis en Schimmel is een kant-en-klaar product dat u met de sprayer op de planten spuit. De spray gaat direct in werking. Binnen een week moet u het eerste resultaat zien. Spray de planten in wanneer de zon er niet fel op brandt. Vermijd de middagzon. Voed extra bij met de Floravit plantenvoeding zodat de totale plant zijn kracht en weerstand behoudt. Dit product is geschikt voor éénjarige planten.

Waarom Floravit Luis en Schimmel?

Floravit zoekt altijd naar milieuvriendelijke en snelwerkende oplossingen. Vandaar dat wij ook nooit met vergif of iets dergelijks zullen werken. Alles op een natuurlijke manier. Floravit Luis en Schimmel is een sterke, krachtige bladvoeding die bij goed gebruik snel resultaat geeft. Wist u dat professionele kwekers een identiek product gebuiken?

TOP