Kwekersvoeding

voeding voor éénjarige planten

Floravit kwekersvoeding is een specifiek samengestelde voeding voor de éénjarige planten. Denk hierbij aan de geranium, surfinia en bacopa. Deze plantenvoeding is samengesteld om de wortel van de plant te prikkelen. Dat geeft de groei en bloei een boost. De voeding mengt u met water (1 theelepel op 3 liter) en giet u bij de plant, niet op de bloem.

Wanneer gebruik je kwekersvoeding?

Een éénjarige plant heeft veel energie nodig om veel bloemen aan te maken. Daarom is het belangrijk om snel bij de wortel te kunnen komen zodat de voeding direct wordt opgezogen. Eens per drie weken voedt u de éénjarige planten mee met het water geven. Dat is het. Begin twee weken na het inplanten met het voeden en blijf dit tot en met september doen. In combinatie met Floravit Luis en Schimmel behandeling krijgt u de perfecte planten.

Waarom kwekersvoeding van Floravit?

Deze voeding heet niet zomaar kwekersvoeding: het is een product dat ook door kwekers veel wordt gebruikt. Het directe afgeven van voeding aan de plant maakt Floravit kwekersvoeding uniek. Het gebruik is zeer eenvoudig en efficiënt. Er is geen aparte behandeling of voedingsronde nodig. U kunt de voeding tegelijk toedienen met het watergeven.

TOP