Tuinvoeding

optimaal voor planten en struiken

Tuinvoeding van Floravit is een uitgebalanceerde voeding die ervoor zorgt dat uw planten een gezonde bodem hebben. De tuinvoeding zorgt voor een balans tussen de planten en het bodemleven. Resultaat? Vollere planten, groenere struiken en een uitbundige bloei. De voeding geeft het hele jaar wat de bodem nodig heeft, in elk jaargetijde.

Hoe gebruik je tuinvoeding?

Floravit tuinvoeding strooi je vier keer per jaar; in maart, mei, juli en september. De voeding werkt twee maanden optimaal en houdt vooral het bodemleven actief. Extra voedingen zijn dus overbodig. Het beste is om de tuinvoeding voor een regenbui te strooien. Bij natte bladeren komt de voeding slecht of niet op de bodem terecht en heb je dus geen resultaat.

Waarom tuinvoeding van Floravit?

Uw tuin voeden met één soort voeding lijkt niet te kunnen in deze tijd. Voor iedere plant is er wel wat. Floravit garandeert u met één voeding een complete bemesting voor iedere plant. Voeding voedt namelijk de bodem en niet specifiek een plant. Een praktisch voordeel van Floravit is dat u met een lichtgewicht emmer maar liefst 150m² kunt voeden. De tuinvoeding van Floravit is organisch en dus ook zeer goed voor het milieu.

TOP